Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding wat betekent dat ik met mijn afstudeerstage bezig ben. Ik volg deze stage bij een food bedrijf genaamd Only vitamins. Only vitamins wil het bereikbaar en makkelijk maken voor iedereen om op een gezonde manier te leven.

Hiervoor hebben ze onlangs de Super Foodstick ontwikkeld. De Super Foodstick is een maaltijdvervangende eiwitshake, die zeven verschillende super foods bevat en daarnaast geen kunstmatige stoffen. Door deze Super Foodstick te gebruiken hoef je dus niet meer zeven verschillende potjes met super foods in je keuken te hebben staan, maar kun je maaltijden makkelijk

verrijken met de stick. Er zijn ontzettend veel mogelijke recepten te maken met de Super Foodstick. Zo kan je hem gebruiken als een maaltijdvervangende smoothie, maar je kunt er ook andere dingen van maken. Denk hierbij aan healthy pindakaas, dips en sauzen, een toevoeging aan havermoutkoekjes en ga zo maar door.

Natuurlijk heb ik de Super Foodstick zelf ook al gebruikt. De eerste keer dat ik hem gebruikte heb ik hem puur als shake genomen met soyamelk. Dit zorgde dat het een lekker romige shake werd, vergelijkbaar met een milkshake maar dan nog iets lekkerder. De smaak heeft een klein beetje weg van chocolade door het raw cacaopoeder dat is toegevoegd en de pitjes die erin zitten zorgen voor een lekkere bite. Ook heb ik de stick gebruikt als een basis voor mijn smoothies, dit maakte de smoothies voller qua smaak en ik had ook een veel langer een verzadigd gevoel dan ik normaal heb.

Voor meer informatie en lekkere recepten kun je een kijkje nemen op de website www.superfoodstick.com