Oh wat is het heerlijk weer vandaag, ik krijg meteen zin om het terras op te hoppen en een lekker drankje te nuttigen. Bijvoorbeeld een lekkere gin tonic, een drankje waar je eindeloos mee kunt variëren! Veel restaurants en bars spelen hier leuk op in met verschillende variaties van de gin tonics. Maar je hoeft echt niet persé de stad in om op het terras dit drankje te drinken, je kunt ook heel makkelijk thuis variëren met de verschillende soorten gin tonics. Daarom laat ik jullie vandaag vijf verschillende gin tonic mogelijkheden zien!

#1 RASPBERRY

Een van mijn favorieten! Als ingrediënten gebruik je hiervoor gin, tonic, ijsblokjes, frambozen (deze kun je heel makkelijk invriezen waardoor je ijsblokjes én fruit in één hebt!) en slotte munt. Een heerlijke fris drankje!

#2 MOJITO

Mojito is een van meest populaire drankjes, maar wist je dat je ook een mojito gin tonic kunt maken? De ingrediënten hiervoor zijn gin, tonic, ijsblokjes, limoen (of limoensap) en munt!

#3 SPICY

Heb je zin om een keer iets speciaals te drinken dat nét iets anders is? Dan is deze spicy optie wellicht iets voor jou. De ingrediënten hiervoor zijn gin, tonic, ijsblokjes, citroen en rode peper voor de spicy touch. Deze gin tonic kun je het beste zonder rietje drinken, zodat je de scherpe peper tegen je lippen voelt branden.

#4 CITRUS

Voor deze gin tonic voeg je verschillende citrusvruchten toe, zodat hij niet alleen lekker smaakt maar ook nog eens heel mooi is! De ingrediënten hiervoor zijn citroen, sinaasappel en bloedsinaasappel.

#5 ROSEMARY

Vaak zie je dat gin tonic wordt gedronken in combinatie met rozemarijn en komkommer. De rozemarijn en de komkommer zorgen ervoor dat het drankje een lekker hartige smaak krijgt. Dit maakt het drankje ook weer net iets specialer dan andere cocktails.