Het is weer vrijdag. Met veel moeite heb je je stressvolle week overleefd en nu is het even tijd voor jezelf. Na een drukke week is het soms zo fijn om even een avondje voor jezelf te reserveren. Een avond waarin je helemaal geen afspraken hebt, alleen met jezelf! Als ik aan een avond voor mezelf denk, denk ik aan een lekker warm bad en met lekker eten op de bank series kijken. Maar hoe pak je zo’n avond het beste aan? Met deze tips komt dat avondje voor jezelf vast helemaal goed.

#1 OFFLINE

Wil je écht een rustig avondje voor jou helemaal alleen? Om helemaal tot rust te komen kun je het beste je telefoon een paar uurtjes uit zetten. Geen drukke groepschats of berichtjes die je af kunnen leiden, dus echt alleen maar tijd voor jezelf! En dat is nou precies waar dit avondje voor ingelast is.

#2 HOME SPA

Met de juiste producten kun je thuis best een heerlijke ontspannen spa sfeer creëren. Koop wat lekkere producten als badschuim (een lekkere douchegel als je geen bad hebt), een lekkere scrub en/of een lekker haarmasker. Laat het bad lekker vol lopen, zet een ontspannen muziekje op en kom volledig tot rust.

#3 HUISPAK AAN!

Nobody’s watching dus spring in je onesie en trek je flamingopantoffels aan! Nadat je uitgebadderd bent zijn kleren die niet comfortabel zitten of knellen verboden. Er is toch niets beter dan de avond verder voort te zetten in je comfortabele outfit op de bank. Eindelijk eens een mooie gelegenheid om je charmante onesie aan te trekken.

#4 GOOD FOOD

Eten is voor mij een heel belangrijk onderdeel voor een succesvolle avond. Vanavond mag je alles eten waar je dol op bent! Al het eten dat jou gelukkig maakt hoort bij deze avond. Bestel sushi of pizza, eet een zak chips en twee stukken kaas op, alles wat jou gelukkig maakt mag je vandaag eten. Dat hoeft natuurlijk niet allemaal slecht te zijn, als jij er maar gelukkig van wordt. Oja, een goed glas wijn hoort hier natuurlijk ook bij!

#5 CHILL-MODE ON

Chill the night away, de avond is nu nog helemaal voor jou. Steek kaarsjes aan om het gezellig te maken, leg wat kussens en een lekkere dekentje klaar, maneuvreer je op het meest comfortabele plekje van de bank en zet je favoriete serie op! Volgens mij kan dit avondje niet meer stuk.